Ga jij de uitdaging aan? Test je kennis en win een thematraining!

Als assistente ga je dagelijks de uitdaging aan om alle zorg rondom de patiënt zo goed mogelijk te managen. Daar heb je specifieke kennis voor nodig en het is belangrijk om deze ook up-to-date te houden.

Wij dagen je uit!
Om jezelf op een leuke manier te blijven uitdagen, hebben wij de Next Level app ontwikkeld. Je ontvangt korte leerprikkels op je telefoon en zo kun je je vakkennis bijhouden in slechts een paar minuten per dag.

We hebben iets leuks voor je: een kennis-challenge samen met je collega’s. Weet jij meer over pijn, antistolling, sonde, infectieziekten of oncologie dan jouw collega? En hoe staat het met jouw rekenvaardigheid?

Uiteraard is het een win-win situatie: een leuke uitdaging en tegelijkertijd een opfrisser van je vakkennis. Bovendien ontvangen de deelnemers die de meeste vragen goed hebben beantwoord een gratis Thematraining van Farmacie Opleidingen.

Hoe werkt het?
Deelnemen is gratis! Je geeft je op, alleen of samen met een team van collega’s. Jullie ontvangen tussen 15 april en 15 juni 3x per week een vraag via de Next Level App. Je beantwoordt de vragen en krijgt per juist antwoord 1 punt. Eind juni maken we bekend wie de winnaar is van jouw team. En wie weet ben jij ook wel de landelijke winnaar?

De winnaars worden in het zonnetje gezet en zij krijgen een gratis Thematraining aangeboden (t.w.v. €100,-). Iedereen mag meedoen, dus deel gerust dit bericht om met zoveel mogelijk collega’s mee te doen aan deze challenge!

Doe mee en vul voor 12 april a.s. onderstaand formulier in!