Farmacieopleidingen treft maatregelen vanwege het coronavirus

Omdat gezondheid voor alles gaat, nemen wij bij Farmacieopleidingen ook maatregelen vanwege het coronavirus. Om de continuïteit van onze dienstverlening over langere periode te bewaken, hebben wij extra maatregelen genomen:

  • Afgelopen maanden zijn de geplande fysieke bijeenkomsten zoveel mogelijk online gegeven. Deze zijn zeer positief ontvangen. Dit heeft ons doen besluiten om voorlopig ook de komende lessen zoveel mogelijk online te geven.
  • In november is een nieuwe leergang gestart. Dit keer met een kleinere groep, zodat we de bijeenkomst van de startdag veilig konden laten verlopen. Inmiddels kan je je opgeven voor de volgende leergang, die op 20 maart 2021 start.
    Aanmeldingen voor leergang maart 2021: Meld je hier
  • Overige online cursussen zoals thematrainingen en de specialisatiemodules gaan gewoon door. Meld je hier
  • Alle medewerkers van Farmacie Opleidingen werken vanaf huis. Onze thuiswerkfaciliteiten zijn op orde. Wij verwachten hier dan ook geen of minimale impact.

Je kunt er op rekenen dat Farmacie Opleidingen er alles aan doet om jou de service te verlenen die je van ons gewend bent zonder het belang van veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, cursisten en andere betrokkenen uit het oog te verliezen.

Wij hopen dat jij en jouw collega’s, zakenrelaties, familie en naasten deze periode in goede gezondheid doorkomen. Blijf gezond!