'EEN LEVEN LANG LEREN IS NET ZO BELANGRIJK ALS ETEN EN DRINKEN.'

MARIETTE HAMER - VOORZITTER VAN DE SER.

MEER INFORMATIE
MEER INFORMATIE

HEB JIJ DE ATTITUDE OM KNELPUNTEN OP TE LOSSEN?

MEER INFORMATIE

WEET JIJ WELK EIGENSCHAPPEN JE KAN GEBRUIKEN OM HET BESTE UIT JEZELF EN JE COLLEGA'S TE HALEN?

Farmacieopleidingen treft maatregelen vanwege het coronavirus

Omdat gezondheid voor alles gaat, nemen wij bij Farmacieopleidingen ook maatregelen vanwege het coronavirus. Om de continuïteit van onze dienstverlening over langere periode te bewaken, nemen wij daarom preventief extra maatregelen;

  • Alle fysieke bijeenkomsten van de leergangen 2019, sept. 2019, febr. 2020 gaan voorlopig niet door. Op dit moment zijn we aan het kijken om de lessen online te organiseren op de dagen dat er anders een bijeenkomst zou zijn.
    Houdt deze data dan ook nog vrij in je agenda voor een online les.
  • We hopen in september weer een nieuw leergang te kunnen starten. Aanmeldingen voor leergang sept 2020 gaan gewoon door. Meld je hier
  • Overige online cursussen zoals thematrainingen en de specialisatiemodules gaan gewoon door. Meld je hier
  • Alle medewerkers van Farmacie Opleidingen werken vanaf huis. Onze thuiswerkfaciliteiten zijn op orde. Wij verwachten hier dan ook geen of minimale impact.

Je kunt er op rekenen dat Farmacie Opleidingen er alles aan doet om jou de service te verlenen die je van ons gewend bent zonder het belang van veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, cursisten en andere betrokkenen uit het oog te verliezen.

Wij hopen dat jij en jouw collega’s, zakenrelaties, familie en naasten deze periode in goede gezondheid doorkomen. Blijf gezond!