Maak kennis met de thematrainingen.
Meld je gratis aan voor de introductietraining!

MEER INFORMATIE
MEER INFORMATIE

"Perfect worden is niet het streven, comfortabel worden met jezelf wel"

Farmacieopleidingen onderwijst, confronteert, emotioneert en laat je krachtiger gaan.

Het scholingsaanbod van Farmacie Opleidingen combineert interactieve online cursussen, praktische teamtrainingen en een handige leerapplicatie om de vakkennis te borgen.

Op dit moment wordt ons scholingsaanbod al bij meer dan veertig ziekenhuisapotheken naar volle tevredenheid afgenomen.

 

Opleiding

De opleiding Pharmacy Practitioner bestaat uit vijf modules van drie maanden, waarin farmacotherapeutische en beroepsgerichte onderwerpen aan bod komen. Tevens is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, communicatie en voorlichting.

Thematrainingen

Naast de opleiding Pharmacy Practitioner, biedt Farmacie Opleidingen ook zeven thematrainingen aan.  Dit zijn korte e-learningmodules van ca. 2-3 uur, inclusief een toets. De thematrainingen zijn zeer geschikt om het hele team, tegen lage kosten, bij te scholen. De thematrainingen zijn tevens te combineren met de Next Level App, voor extra effectieve kennisontwikkeling. Tip: vraag hiervoor ons abonnementsvoorstel aan: info@farmacieopleidingen.nl

Leerapplicatie
De Next Level App is een leerapplicatie die de apothekersassistente ondersteunt in het bijhouden, borgen en verbeteren van de vakkennis.

De app stuurt een paar keer per week korte kennisvragen naar de  smartphone. Gebruikers kunnen zelf bepalen wanneer zij deze vragen beantwoorden, dit kan altijd en overal. Hun vakkennis wordt op deze manier op een leuke, interactieve en laagdrempelige manier op peil gehouden.

Zie voor alle scholingen de uitgebreide informatie onder  het tabblad “opleidingen”